Dag 1

♥Mitt navn er Erika. Interresant, hva?

♥Jeg er tolv, blir tretten 31.mars (ikke såå lenge til)

♥Har veldig varierende musikksmak. Jeg liker all "type" musikk, bare sangen er bra.

♥Stilen min er og veldig varierende. Jeg kan gå i hva som helst som faller meg i smak, om jeg synes det er fint da. Jeg gir egentlig langt f. i hva andre sier om hva jeg går i:)

♥ Jeg har en venninne jeg har kjent helt siden jeg ble født, og vi er som søstre, vi kaller oss fillesøstre. Elsker deg Anna♥♥

♥ Elsker å ta bilder! Det er sykt moro, og ja, jeg bare digger det. Jeg bruker Canon EF-S 18-55mm, love it!

♥Har kjempe mange gode venner og venninner. De jeg henger med aller mest på fritida er Keyla og Siri :D Det er like gøy hver gang!

♥ Det jeg gjør mest hjemme er å tegne. Designe klær, rom, bladiblah, asså alt. Jeg tegner nesten hele tiden. Jeg har ganske lite inspirasjon når jeg tegner. Jeg har f.eks ett bilde på pc-en foran meg, og blir inspirert. Men, hvem som helst kan jo tegne med ett bilde foran seg.

♥ Jeg er veldig glad i mote, sminke, TILBEHØR, alt sånt. På youtube ser jeg veldig mye på Juicystar07 sine videoer, siden de er inspirerende, og hun er veldig flink i det hun gjør. Jeg pleier å sette meg foran speile en dag og bare øve på forskjellige looker jeg kanskje kan bruke senere. Jeg kjøper sminke ganske ofte, men bruker ikke kvarte av det en gang. Viva la Diva leppestifter er favoritten min +mascara.

♥ Jeg har en søster, en mamma og en pappa hjemme hos meg. Og et marsvin da, Elvis. Han er bare så skjønn! Familien min består av norske, franske og amerikanske. Jeg har sett de fleste kulturer og steder, og skal til England i påskeferien og Frankrike og Portugal i sommerferien. Det blir veldig spennende. Gleder meg!

Dag 1  Ett bilde av meg selv + 10fakta.

Én kommentar

anna<3

12.feb.2011 kl.21:05

ihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiii. FILLESØSTRE FOR LIFE <3

Skriv en ny kommentar

erikagarnier

erikagarnier

13, Oslo

Photography in my <3 Kontakt & annet Erikareserve@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits