Er utseende viktig?

Jeg fikk et spørsmål om det for en stund siden (orket aldri lage et langt innlegg før nå) og grunnen var at personen syntes jeg skrev altfor mye av det jeg mente.. Eh. OK.

Selvfølgelig er jo utseende viktig. Det er jo det de fleste tenker på første gang de ser en person; "hun er pen, jeg tror jeg satser" eller "nei, æsj, hun virker ikke kul". Og det er ofte de to alternativene, sånn er det, og det vet du godt. Men jeg ville først ha blitt kjent med personen bedre først, og om personen var gal og så drit bra ut, så droppa jeg han/hun. Men det fins drit hyggelige mennesker som egentlig ikke tenker så sykelig mye på utseende. Men, alle vil jo se bra ut på en eller annen måte. "Poenget" mitt var; Om du er usikker på hvordan du ser ut, eller om du er latterlig ufornøyd; ikke gå rundt til venninnene dine og si at du ser ut som et rass, for du vil bare ha oppmerksomhet, så du får fader meg få ræva di opp fra stolen, se på deg selv i speilet og se etter de fine tingene i ansiktet eller på kroppen. For du er ikke fysisk stygg over hele deg. Kanskje psykisk, hvem vet.

5 kommentarer

Anonym

22.okt.2011 kl.16:53

Duhhhhhh, utseende er ikke viktig. Bare horer og bitcher som sier at utseende er viktig. Det som er viktigst er å være seg selv. Det er ikke noe fint å forandre på utseende, for da ser man bare mer teitere ut .P

erikagarnier

24.okt.2011 kl.19:24

Anonym:

Utseende er jo viktig for å kunne føle seg bra, eller være seg selv på en lykkeligere måte. Og faen, så feig du er som i det hele tatt gidder å være anonym. Da er du ihvertfall redd for å være deg selv.

Mia

25.okt.2011 kl.15:27

Jeg er helt enig!!

Man trenger ikke å være pen for for å bli bedre og selvsikker. Moren min sa at man ikke trenger å forandre seg for den man er. Og dessuten liker jeg ikke å gå med merkeklær som alle har. Jeg kjøper klær som er veldig billig, for da sparer man mer penger. Og dessuten er jeg helt enig med anonym-personen. Det er faktisk teit. Jeg ble ofte mobba for de klærne jeg har, men jeg brydde meg ikke. Man trenger ikke å være pen hele tiden for å bli mer lykkelig og selvsikker. Det er sant at det er bare horer og bitcher som tenker på at utsende er viktig. Du burde lære mer om at utsende er ikke det viktigste i hele live. Det som er viktig er å bare bare være seg selv. Håper at du forstår , for det er faktisk sant at utseende er ikke viktig i hele verden.

Sophie J.M

25.okt.2011 kl.16:14

er enig med deg:) Det første man legger merke til, vertfall hos motsatt kjønn er utseende! Selvfølgelig er personligheten viktigere, men ingen skal nekte for at utseende har noe å si!

Mailinn

27.okt.2011 kl.23:13

Herregud folkens, ta dere sammen! Det er ikke bare horer og bitcher som bryr seg om utseendet, skjerp dere. Vet dere i det hele tatt hva en hore er? Det er en som selger sex, en som selger kroppen sin! SÅ tenk dere om før dere skriver'a! Vet dere hva bitch betyr? Det betyr tispe, altså en hund av hunnkjønn. Så nå får dere gi dere. Greit nok og sitte bak tastaturet og skrive uten at noen han ane hvem du er, men grensen går et sted. Jeg er sikker på at alle bryr seg litt om utseendet. Personligheten er jo det som har mest og si, ikke døm en etter utseendet, men noe har det og si!

Skriv en ny kommentar

erikagarnier

erikagarnier

13, Oslo

Er en jente på 13 som liker veldig mye rart, og intresserer meg i det meste. For kontakt&annet erikareserve@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits